Invitasjon til PensjonistKafeen

“PensjonistKaféen”

ONSDAG 29. JANUAR OG 26. FEBRUAR KLOKKA 12.00

Du er herved invitert av Kulturkomiteen i Eidfjord og Eidfjord Fjell & Fjord Hotel til “PensjonistKafeèn” – ein uformell treffstad med moglegheit for sosialt samkvem, lunsj og kaffe.

Ein samlast klokka 12:00 i spisesalen og forsyner seg så mykje ein berre vil frå lunchbuffeten. Kring klokka 13:00 finn ein seg kaffe eller te og tek med seg inn i stovekroken. Mat og kaffe/te betalar du 100 kroner for. I tillegg kan du kjøpa deg kake om du ynskjer det. Her lyt praten gå av seg sjølv og det du kan bidra med. Ein reknar med avslutning kring klokka 14:00 eller seinare.

Her får du lista over treffdatoane fram til sumaren: 29.januar, 26. februar, 26.mars, 30. april, 28. mai og 25. juni.

Dette brevet treng me hjelp til å spre! Me oppfordrar alle til minst å dele dette med ein venn. Eidfjord Fjell & Fjord Hotel har kopiar.

Me trur det kan vera kjekt å koma saman med andre vaksne frå dei andre Hardanger-bygdene, så det hadde vore triveleg om seniorar frå andre plassar ville ta turen til Eidfjord. Fint om ein kan spre invitasjonen til andre pensjonistar i bygda.

Helsing frå

Eidfjord Fjell & Fjord Hotel v/ Borghild Vik

Kulturkomiteen v/ Gunnvor Hopen Veka, Hans Hellevang, Ingebjørg Olsen, Johanna Håbrekke og Lars Hoel

Publisert av Admin.

Gjertrudvennene er en forening under opparbeiding. Det skjer i Norge at en avdød ikke har verken pårørende eller venner ved livets ende, og da blir det kommunal gravferd.. Det er en meget trist situasjon når kapellet står tomt under seremonien. Vi - Gjertrudvennene - vil forsøke å være til stede i slike begravelser/bisettelser. Vi vil være medmennesker og venner. Vi trenger støttespillere over hele landet. Se vår nettside for nærmere informasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *